Ιστορικό

Από το 1954 έως σήμερα η εταιρία Κ. Χερουβείμ Α.Ε. στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με αρωγό την τεχνολογία.

1954

Το όνομα Χερουβείμ γίνεται συνώνυμο της ποιότητας, της γνώσης, της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας στη χονδρική διάθεση υδραυλικών ειδών στην Ελλάδα.

1994

Διατηρώντας σταθερή προτεραιότητα στις εξειδικευμένες ανάγκες του επαγγελματία, επεκτείνεται σταδιακά στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις

2005

Εκσυχρονίζεται, δημιουργώντας ένα eshop τεχνικός συνεργάτης του επαγγελματία, που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά, εφαρμογών, προτάσεων και λύσεων οι οποίες είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες του.

2015

Η Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε. συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία μετακομίζει από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πλέον που εδρεύουν στο Βαθύ Αυλίδας. Σε μια έκταση εγκαταστάσεων 2500 m2 που περιλαμβάνουν χώρους διοίκησης και κυρίως αποθήκης. Οι εγκαταστάσεις, οι χώροι παραλαβής, φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων, της συσκευασίας και της προετοιμασίας των παραγγελιών έχουν δημιουργηθεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους δόμησης και με υλικά που πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

2019

Επενδύει σε ένα ακόμα εργαλείο πληροφοριακών της συστημάτων, το σύστημα Warehouse Management System της Entersoft.

2022

Κλείνοντας 28 χρόνια ενεργής ανοδικής πορείας και και με μοναδικό στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, η Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε. αναβαθμίζει την ιστοσελίδα της δημιουργώντας μια προηγμένη Β2Β πλατφόρμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους επιχειρηματίες.