Μεταφορικά & Τρόπος Αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

  • Για αποστολές παραγγελιών εντός Αττικής (στις περισσότερες περιοχές της Αττικής και εφόσον υπάρχει δρομολόγιο προς την περιοχή του παραλήπτη), δεν υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής καθώς πραγματοποιούνται δρομολόγια με τα φορτηγά της εταιρίας καθημερινά και παραδίδονται οι παραγγελίες στην εκάστοτε διεύθυνση παράδοσης της επιχείρησης.
  • Για αποστολές παραγγελιών από τη Χαλκίδα έως την Αττική (στις περιοχές από τη Χαλκίδα, Θήβα, Σχηματάρι, Οινόφυτα και όλη η διαδρομή στην κάθοδο προς την Αθήνα ), δεν υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής καθώς πραγματοποιούνται δρομολόγια με τα φορτηγά της εταιρίας καθημερινά και παραδίδονται οι παραγγελίες στην εκάστοτε διεύθυνση παράδοσης της επιχείρησης.

• Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον παραλήπτη. Τα φορτηγά της εταιρίας παραδίδουν τα εμπορεύματα συσκευασμένα στο πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης.

• Για αποστολές με COURIER τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον παραλήπτη, ο οποίος και θα πρέπει να ειδοποιήσει την εκάστοτε μεταφορική Courier για να παραλάβει το δέμα από την έδρα της Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε.